سالها پیش شیمیدان ها اقدام به جداسازی ترکیب های معطر از گیاهان می کردند که در اثر حرارت، ترکیب های معطر گیاه شروع به بخارشدن می کنند و سد کردن این بخارات تولید قطراتی از مایع می کند که دو لایه آب و روغن را تشکیل می دهند که آب خود گیاه به عنوان حمل کننده اسانس مورد مصرف قرار می گرفت و استفاده از آب اضافی یا بخار در دستگاه تقطیر، بعدها برای دست یابی به بازده و کیفیت بهتر اسانس، وارد شد و روغن فراری اطلاق می شد که به وسیله تقطیر از گیاه جدا می شود و فراریت و منشاء
آموزش اسانس ها و روش های اسانس گیری گیاهان یکی از مطالب با ارزش و پرطرفداربوده که نقش مهمی در
این پاورپوینت دارای محتوای بسیار مفیدی در زمینه روش های اسانس گیری گیاهان و آشنایی با دستگاه های استخراج اسانس های گیاهی است که بسیار مفید در زمینه آموزش و ارائه های کلاسی نیزهست و مروری بر مهمترین روش های عصاره گیری از گیاهان دارویی است.
پاورپوینت معرفی و آموزش دیجیتال مارکتینگ
آموزش روش ها و دستگا های اسانس گیری ترکیبات گیاهی(پاورپوینت)
های ,اسانس ,گیری ,روغن ,گیاه ,گیاهی ,های اسانس ,اسانس گیری ,در زمینه ,روش های ,و روغن
درباره این سایت